cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.73°

Cinc dècades d'ensenyament a ritme d'espectacle musical

El col·legi Lluís Vives de Palma celebra demà el cinquantè aniversari amb el macroconcert Con las pilas puestas, en el qual participen 300 alumnes

Un total de 300 alumnes del col·legi Lluís Vives de Palma donaran vida demà vespre, a partir de les 21.00 hores, a l'espectacle Con las pilas puestas. El concert dels 50, un macro musical per celebrar el mig segle de vida de l'escola. "L'objectiu de la festa, patrocinada per la Fundació Educazenit com a final de les commemoracions de l'aniversari del col·legi, és aplegar els estudiants actuals amb les seves famílies i els antics alumnes que al llarg d'aquests anys han passat per l'escola", assegurà Joan Moll, el professor de plàstica i de socials i un dels organitzadors d'aquest macroespectacle. Sorprèn la convocatòria massiva que ha tingut entre els alumnes la proposta. Estudiants des de quart de Primària fins a primer de Batxillerat "s'han apuntat a fer realitat aquest espectacle, que prepara un gran nombre de sorpreses", assegurà Moll. Solistes, un multitudinari cor, escenògrafs, ballarins i ballarines ocuparan bona part del pati i les escales de l'edifici per fer realitat Con las pilas puestas.

El concert dels 50, un seguit de cançons que apleguen els temes més sonats des dels anys 50 fins avui dia.
Amb multitud de bengales de fons, amb pompons, figures de fusta gegantines, mocadors i sota una pluja de paperets i serpentines, el públic gaudirà, a partir de la veu dels joves cantaires i ballarins, de l'Imagine, de Lennon; el Color Esperanza, de Diego Torres; La chica ye-ye, de Concha Velasco, i No dudaría, d'Antonio Flores.
Tanmateix, si hi ha una peça clau en aquest muntatge musical és la de la formació Miranda Jazz Quartet, que acompanyarà els alumnes amb la música en directe durant totes les actuacions. "El fet d'incloure aquesta banda dóna professionalitat a l'espectacle", apuntà Moll, alhora que afegí que "confiam en ells en els nostres grans actes i ja coneixen els alumnes, la qual cosa els facilita la feina".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.