algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

El triomf de la Beata

Gegants, ministrils, grups de ball de bot, xeremiers i molt de públic participaren ahir en la colcada del Carro Triomfal

Francina de Juan Mas va ser ahir la protagonista d'una colcada multitudinària. La Beateta va recórrer, damunt el seu carro i acompanyada per una cort d'angelets, els carrrers del centre de Ciutat.

La colcada del Carro Triomfal va ser multitudinària. La festa reuní, acompanyant la Beata en el seu gran dia, un total de sis bandes de música, els gegants del Consell de Mallorca i els ministrils, la Policia Muntada de Palma, una vintena de grups de ball de bot, 19 colles de xeremiers, 5 carrosses i el padrí de la Beata a cavall.

Un dels grans atractius de la desfilada fou el nombrós públic que s'aplegà a les voreres de les vies principals del centre de Palma, com ara el passeig de Mallorca, el carrer de Jaume III, el de la Unió i la Rambla, per aplaudir la Beateta i tot el seguici que duia. La gent també gaudia de la música i del ball de bot, a més d'intentar atrapar algun dels 100 quilos de caramels que tiraren sor Tomassa i els seus àngels al llarg del recorregut.

Aturada de rigor

La colcada del Carro Triomfal féu la tradicional aturada davant la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, i davant algunes autoritats més que esperaven a la porta del teatre Principal de Palma. Allà, la Beateta i Armengol es varen intercanviar uns obsequis abans que la carrossa continuàs la marxa. La colcada avançà per aturar-se al punt final, l'església de Santa Maria Magdalena. Així es posà fi a dos dies de celebració de les festes de la Beata en els quals Francina de Juan ha estat el centre de totes les mirades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 14 anys
Vull donar, l'enhorabona a la Policia Local, que per tenir tot el recorregut sense cap cotxo aparca ti la Plaça Mercat davant l'esglesia buida de motos que permet gaudir del acte central de la festa que molta gent desconeix, així com tancar la circulació al centre prest i permetre gaudir de uns carrers pels vianants, i poder passetjar tranquils pel centre citutat.

Gràcies.

P
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente