algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
22°

Portes obertes multitudinàries

Can Prunera rep en 5 dies devers 6.500 visitants. Ahir, les coes per entrar al museu col·lapsaven el carrer de la Lluna

110162

Es va formar una llarga coa des de les 10.30 hores.

Lluc García - Lluc Garcia

Un èxit rotund. Aquestes paraules i cap altra són les que defineixen els primers dies de trajectòria de Can Prunera. El museu modernista de Sóller, que es va inaugurar dilluns en una festa multitudinària, ha vist que en cinc dies de portes obertes més de 6.500 persones hi han entrat per gaudir d'aquest edifici, convertit en joia del modernisme, i de les obres de la seva mostra permanent. L'afluència de sollerics, mallorquins i turistes hi ha estat massiva des de dimarts, dia en què Can Prunera obrí les portes al públic. Si bé el primer dia de les jornades d'accés lliure, el casal aplegà un miler de visitants, aquesta xifra no ha fet més que augmentar amb el pas de les jornades. Fins ahir, la xifra pujava gairebé a 5.000 visites i tot suggeria que força públic aprofitaria el primer dia del cap de setmana per veure el museu modernista.

L'aspecte que presentava el carrer de la Lluna a primera hora del matí indicava que la jornada seria de nou un èxit. Així, es va formar una llarga coa des de les 10.30 hores, moment d'obertura del casal, que continuà tot el dia. Al final de la jornada les dades no podien ser millors: ni més ni pus que 1.600 persones varen gaudir ahir dissabte d'aquesta joia del modernisme i de les obres de les seves exposicions.

Interès general

Segons asseguraren fonts de Can Prunera, els comentaris d'elogi dels visitants en sortir del casal no feien més que succeir-se. Així, eren molts els qui en destacaven l'acurada restauració, les làmpades, els vitralls i les rajoles. També lloaven les obres de la col·lecció permanent del museu. Molts dels presents quedaven davant les pintures de Picasso, Tolouse-Lautrec, Miró, Magritte i Munch, entre d'altres, sorpresos de la qualitat i la varietat de grans artistes que vesteixen les parets d'aquest nou museu. Avui és el darrer dia de portes obertes a Can Prunera amb motiu de la inauguració.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.