algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

The Go! Team mostrarà el seu imparable directe

El grup musical britànic actuarà avui vespre a la plaça de Mallorca, en el marc del festival de música independent Inc'mon

Els britànics The Go! Team, els caps de cartell del festival d'Inca, consolidaran internacionalment l'Inc'mon 2009. La plaça de Mallorca acollirà avui vespre l'imparable directe dels grans triomfadors de la passada edició del Primavera Sound en una de les tres úniques actuacions que oferiran a l'Estat.

La formació, sorgida com a projecte personal el 2004 per iniciativa de Ian Parton, consta ara de sis membres. Les influències del grup són bastant clares: Roxanne Shante, Curtis Mayfield, Midnight Cowboy, Double Dutch Chants, Boards of Canada i Public Enemy, entre d'altres.

Les seves cançons són una mescla de temes musicals del gènere d'acció, cants d'animadores, guitarres i hip-hop, amb un toc de funk dels anys setanta. "Vàrem començar com un experiment en el qual mesclàvem coses que normalment no es mesclen, com ara la ressonància de trompetes amb la regeneració de guitarres, o registradores amb tambors", explicà ahir a dBalears Parton.

Un atractiu afegit a la proposta del grup, com si no n'hi hagués prou amb l'excitació i el sentit melòdic, és la capacitat d'afegir un factor polític als seus temes. "Em vaig posar amb una veu política de les dones només perquè estic fart de tots els genèrics indie en les bandes del Regne Unit", comentà el líder de la formació.

Amb cinc anys de trajectòria i dos discos al mercat, The Go! Team es troben actualment submergits en la gravació del seu tercer àlbum, al qual donen els darrers retocs. "Voldria que una cançó sonàs com si l'estigéssim invertint sobre els canals de ràdio. És realment difícil, però també podria ser realment original, perquè es tracta d'un territori encara inexplorat en el món de la música", afegí.

L'agrupació és liderada per Ian Parton a la guitarra elèctrica, l'harmònica i la bateria i la completen Sam Dook a la guitarra elèctrica, el banjo i la bateria; Chi Fukami Taylor a la bateria i a les veus; Kaori Tsuchida al teclat, la guitarra elèctrica i les veus; Jamie Bell al baix i Ninja com a vocalista.

The Go! Team actuarà avui a partir de les 22.00 hores a l'Inc'mon, juntament amb els navarresos El Columpio Asesino, els mallorquins Satellites i Radiophonics. A més, la festa continuarà amb DJ Amable, Peri DJ, Toni Pla i J. Ferrà fins que el cos aguanti.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.