algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.88°
13°

Les primeres Roses de Camilla Huisgen a Ciutat

La galeria Vanrell acull des d'avui i fins dia 4 d'agost la primera exposició individual de la pintora i dissenyadora

Roses és el títol de la primera exposició individual de Camilla Huisgen que s'inaugurarà avui a les 20.00 hores a la galeria Gabriel Vanrell de Palma. La pintora i dissenyadora de gràfics berlinesa, resident a Sóller, presenta per primera vegada a l'Illa la seva obra, tot i que ja exposà a Bingen tres dels quadres que podem trobar en aquesta mostra. L'exposició és una selecció de les millors roses que ha pintat l'artista d'ençà que s'instal·là a l'Illa. "Fa deu anys que pint roses i pens que totes són diferents i no puc deixar de pintar-les; cada pic hi trob nous vessants i cares", comentà Huisgen. "Les flors sempre m'havien cridat l'atenció, però quan em vaig instal·lar a Mallorca les roses em van seduir i ara no puc deixar de pintar-les", afegí.

Les tècniques que utilitza Camilla Huisgen en aquesta col·lecció són diverses: aquarel·la sobre paper, acrílic sobre tela i oli sobre tela. "L'aquarel·la m'ofereix lleugeresa i m'ajuda a plasmar més l'aroma; d'altra banda, l'oli és més càlid i puc expressar més profunditat; i l'acrílic és més enèrgic i més ràpid", explicà la pintora. L'exposició estarà composta per desset quadres pintats entre el 1999 i el 2009, els quals oscil·len entre 130x97 centímetres el més gran i 29x36 centímetres el més petit, i els preus es troben entre els 300 i els 1.400 euros. "Pens que les obres són accessibles a tot tipus de públic", digué Huisgen.

La col·lecció permet observar l'evolució estilística i creativa de l'artista dins una mateixa temàtica durant tots aquests anys. "Viure aquí m'ha influenciat en la meva obra, ja que abans pintava més en blanc i negre, i des que som a l'Illa els colors m'han marcat molt", subratllà l'artista. "Dels desset quadres que integren aquesta exposició, els que més m'agraden i als quals tenc un afecte especial són Nenúfar, pintura acrílica sobre tela; Rosa Amanda, també d'acrílic sobre tela, i Rosa, la preferida, d'aquarel·la sobre tela", afegí. Camilla Huisgen assegura que és admiradora de molts pintors com Picasso, Giorgio Kiffen, "que també es dedicava a pintar roses", Coll Bardolet i antics pintors mallorquins, i que el moviment pictòric que més la fascina és l'Art Nouveau sorgit a final del segle XIX.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.