algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

Els que vénen, hi venen

Alguns dels autors que han visitat la Setmana del Llibre en Català veuen com les seves obres figuren entre les més venudes fins al moment, al costat dels best sellers i dels llibres de temàtica mallorquina

Que en prenguin bona nota els autors: anar a la Setmana del Llibre en Català de Palma dispararà les vendes de les seves obres. Almenys, entre els visitants d’aquesta fira, que aquests dies realitza a Ciutat la seva XX edició. Segons les dades "aproximades" que van facilitar ahir a dBalears fonts de l’organització (sembla que el sistema informàtic no permet calcular amb exactitud les vendes que es fan), el llibre més venut fins al moment és El silenci, del periodista de Catalunya Ràdio Gaspar Hernández. Dissabte, el català hi va presentar la novel·la, per la qual ha obtingut el premi Josep Pla de novel·la 2009. A continuació, s’hi situa el recull de poemes La part visible, del mallorquí Sebastià Alzamora, que gràcies a la seva visita a l’envelat del pati de la Misericòrdia ha aconseguit el mateix volum de vendes que un dels best sellers de l’actualitat, Els homes que no estimaven les dones, del suec Steig Larsson.

En aquest rànquing provisional segueix Set dones i un home sol, del periodista i escriptor català Víctor Alexandre, que aquests dies també ha vingut a Palma. El mateix cas és el d’Eva Santana, que ha vist com la seva aparició implicava que el seu llibre Ja en tenim 30! figuri entre els més sol·licitats pels lectors. L’origen dels mallorquins, d’Onofre Vaquer, també ha tingut una bona acollida sense promocionar-se a la Setmana, igual que el volum de rutes senderistes GR221 Serra de tramuntana. Aquestes dues obres han venut més exemplars que èxits internacionals com Crepuscle, de Stephanie Meyer, i Al regne de la fantasia, el llibre per a infants de Geronimo Stilton.

Bones vendes

Les mateixes fonts informaren que entre dissabte i dimecres al migdia s’havien fet 1.406 vendes, que en total sumaren 43.500 euros. Segons indicaren, l’afluència està resultant major enguany que en edicions anteriors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.