nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Més de 1.000 persones solidàries al ritme ye-yé

En el concert s'homenatjà el dissenyador Matías Covas

Més de mil persones es van reunir dissabte vespre a l’Auditòrium de Palma amb motiu del Festival solidari de música dels anys 60, que dins l’agenda del Mallorca Ye-Yé tenia com a objectiu recaptar fons per a la lluita contra el noma, que a les Balears, i des de ja fa una colla d’anys, desenvolupa la Fundació Campaner.

A l’esdeveniment, que forma part d’una iniciativa del Consell de Mallorca, hi actuaren set dels grups més representatius de les Illes durant els anys 60 com Los Javaloyas, Llorenc Santamaria i Els Beta, The Rocking Shadow, Los cinco del Este, Els Uno i el Grupo 15.

Durant l’acte, a més, el Consell de Mallorca i una representació de músics de les Illes van retre homenatge a la trajectòria professional del dissenyador Matías Covas per haver estat l’"encarregat de donar forma al vestidor que lluïen en aquella època".

El festival Mallorca ye-yé va néixer amb l’objectiu d’oferir una oferta d’oci entre el col·lectiu de la segona edat. Durant tot l’estiu, diferents poblacions de l’Illa han acollit concerts i activitats per recordar, a aquells que són massa joves per ser grans i massa grans per ser joves, un moment històric molt important en la pàgina musical de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.