muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

El backstage de l'art

Una trentena d'artistes de l'Illa, integrats dins la xarxa Arte Visión, obren els seus tallers al públic durant quatre dies. L'avantsala de l'activitat és una mostra col·lectiva que s'inaugura avui a Costa Nord

Tots aquells qui passejaren pels carrers de Palma durant la passada Nit de l’art, recordaran que un conjunt d’artistes es reuní amb les seves obres en mà a la plaça del Mercat, per donar a conèixer les seves creacions al públic. Després de l’èxit d’aquella memorable nit, la xarxa Arte Visión, que inclou una trentena de creadors plàstics de l’Illa, torna amb una nova iniciativa: l’obertura, durant quatre dies, dels tallers d’alguns dels autors presents a la xarxa. L’avantsala de l’activitat de portes obertes dels tallers artístics, en els quals els professionals desenvolupen la seva creativitat, serà protagonitzada per una mostra col·lectiva dels membres d’Arte Visión a Valldemossa. L’espai Costa Nord inaugurarà avui, a les 19.00 hores, aquesta exposició, que estarà oberta fins al dia 26.

Els obradors dels autors, un total de vint-i-set, s’obriran de bat a bat per rebre tots els visitants des de demà i fins diumenge, dia 26 d’octubre, entre les 11.00 i les 19.00 hores. Palma, Montuïri, Santanyí, Establiments Valldemossa, i així fins a deu municipis de l’Illa, obriran els tallers de vint-i-set pintors, escultors i d’altres artistes plàstics per mostrar la seva obra a tots els interessats. En les primeres jornades de portes obertes d’Arte Vision hi participen Francesca Llabrés, Ferran Aguiló, Max Cantrell, Jaime Colorado, Karina Cappato, Hugo Soto Fraga, Julián Cortínez, Ditta U. Krebs, Amador Vallina, Claus Busch, Claudia Casanovas, Regina Paoletti, Marcelo Salazar, Antonio Carbonell, Antonio Mudarra, Christiane Hoenge i Soledad Sancho, entre altres. Mallorquins i forans, els membres d’Arte Visión estan tots establerts a l’Illa, on desenvolupen la seva obra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.