algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

«Seqüències, 4 ficcions d'avui» torna al Teatre del Mar per primavera

La sala palmesana programa alguns dels seus 'bolos' més exitosos

Després d'un hivern en què el Teatre del Mar ha apostat per l'escena contemporània de més risc, la primavera arriba més lleugera a la sala del litoral palmesà. Quatre propostes escèniques i una de musical ompliran els caps de setmana (de dijous a diumenge) fins al mes de juny, moment en què el teatre farà la seva habitual aturada estival.

Carles Molinet, gerent del Teatre del Mar, valorà ahir molt positivament la participació a la Xarxa de Teatres alternatius. «Ens hem sorprès, fins i tot, de l'acollida que ha tingut», digué. Per al bon temps, Molinet es decanta per espectacles «que tenen certa relació amb la casa», ja sigui perquè són produccions pròpies o perquè són habituals del Teatre del Mar.

La temporada comença dia 27 de març amb Nova vida de Josep i Maria, de la companyia Los Galindos, «una històrica» dins el món del circ. Un espectacle innovador que ens mostra la cara més íntima i subtil del món dels trapezistes i dels pallassos.

L'èxit de públic de Seqüències, 4 ficcions d'avui , la primera obra de Produccions del Mar, estrenada el mes d'octubre passat, ha propiciat que l'espectacle torni un pic més a la cartellera d'aquest teatre. Les quatre visions de Mallorca, vistes per Rafel Duran, Biel Jordà, Joan Carles Bellviure i Pere Fullana, es podran tornar a gaudir del 10 al 13 d'abril.

Qui també torna al Teatre del Mar és el sempre polèmic Xavi Castillo, que enguany hi presenta el seu nou espectacle Canvi climàtic circus. Del 24 al 27 d'abril s'hi veurà una representació comicoapocalíptica que ens avançarà les notícies de «la fi del món».

M.A.M Modern Art Modern és una obra dirigida per Toni Albà que ara fa un any hagué d'abandonar l'escena mallorquina per problemes personals d'un dels actors. Per a tots aquells que es quedaren amb ganes de veure-la, ara la companyia tornarà del 8 a l'11 de maig. La temporada acabarà els 30 i 31 de maig amb una actuació de Jaume Tugores fent un homenatge a Mark Knopfler.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.