cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Manacor celebra els 12 anys dels Al·lots de Llevant

Els Castellers de Mallorca també participen de l'aniversari

La plaça de la Rectoria de Manacor fou el lloc triat pels Al·lots de Llevant per celebrar el seu 12è aniversari en companyia dels Castellers de Mallorca.

Després de la missa de Rams oficiada a l'Església dels Dolors, començà la diada castellera amb un gran ambient de companyonia entre les dues colles de l'Illa.

Els protagonistes d'aquesta festa foren els Al·lots de Llevant amb el seu cap de colla Sebastià Grimalt. I és que a Manacor, l'afició castellera va en augment. Un fet que ho avala és que ja són poc més d'un centenar els manacorins i veïns de la comarca que es decideixen per apuntar-se a fer castells.

Per a la gran festa, els Al·lots de Llevant -de verd- descarregaren un tres de set, un quatre de set, un quatre de sis amb agulla i, per acabar, dos pilars de quatre que, al so dels grallers, arrabassaren els aplaudiments i l'admiració del públic que omplí la plaça de la Rectoria de la ciutat de Manacor. A principi d'any, la colla castellera Al·lots de Llevant celebrà l'Assemblea general ordinària per elegir la Junta directiva que serà al capdavant de la colla durant les pròximes dues temporades.

Així, i després de consensuar una candidatura unitària, el nou president de la colla és Jordi Pedrals mentre que el càrrec del cap de colla continuarà a mans de Sebastià Grimalt.

Les altres persones que formen part de la junta són Jaume Flaquer com a secretari, Sebastià Berga com tresorer i Maria Joana Palerm, Joan Pasqual, Catalina Pou, Joan Llodrà, Guillem Vanrell, Pere Sansaloni, Maria del Pilar Barceló, Marta Castellano i Catalina Cortès, com a vocals.

El cap de colla, Sebastià Grimalt és acompanyat en les seves tasques tècniques per Pere Berga i Tomeu Llodrà, com a responsables de pinyes. Maria Martí, Mateu Marcè i Sebastiana Bonet es faran càrrec dels més petitons.

Amb aquesta reestructuració, els Al·lots de Llevant es marquen el repte de consolidar els castells i recuperar la torre de set.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.