algo de nubes
  • Màx: 18.84°
  • Mín: 9.02°
18°

Àlex Casanovas aterra a l'Illa per emprendre un «Viatge a Califòrnia»

L'obra es presenta els dies 14, 15 i 16 a Artà, Alcúdia i Manacor

Amb un repartiment de luxe, encapçalat per Àlex Casanovas, a qui acompanyen Lali Barenys i Aida de la Cruz, Moisés Maicas dirigeix Viatge a Califòrnia, un text de Toni Cabré. L'obra realitzarà, des de demà i fins al proper dia 16 de març, una parada a tres sales de l'Illa. Així, Casanovas pujarà als escenaris del Teatre d'Artà, de l'Auditori d'Alcúdia i del Teatre de Manacor amb el seu particular viatge.

Casanovas protagonitza l'obra, on interpreta un home que viu una vertiginosa aventura a contra rellotge amb ingredients tan suggerents com el desamor, les mentides, l'egoisme, la immoralitat i la corrupció. «És una hora i mitja intempestiva, en què interpret la vida d'un home que no atura», assenyalà Casanovas. «Ha estat difícil poder dominar les situacions que li passen al personatge. De fet, la meva vida és molt més tranquil·la que la seva però també he patit moments frenètics, sobretot de feina», afegí.

Un personatge complicat i complet «ha estat més bo de dur gràcies a l'ajuda de les dues actrius que m'acompanyen, que a part de grans professionals són excel·lents companyes», assegurà l'actor català.Com el protagonista de l'obra, Àlex Casanovas «hauria volgut partir i deixar-ho tot en alguns moments de la meva vida», apuntà. «No precisament a Califòrnia, que en aquest cas és com una utopia que tothom ha tingut en algun moment», precisà.

Casanovas, que ha conjugat professionalment televisió, cinema i teatre, puja ara amb aquest Viatge a Califòrnia als escenaris que mai no ha abandonat. «Vaig decidir ser actor gràcies al teatre, perquè m'agrada la manera de treballar més intensa i coherent que als altres mitjans», apuntà. «Necessit el contacte directe amb el públic», afegí el català.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.