algo de nubes
  • Màx: 18.84°
  • Mín: 9.02°
18°

La Setmana acull per primer pic el tàndem literari Alzamora-Bofill

Els dos escriptors presentaren les seves darreres publicacions

L'envelat de la Misericòrdia acollí ahir, per primera vegada a Mallorca, el tàndem d'«imparables» Sebastià Alzamora i Hèctor Bofill en una presentació literària. Ambdós escriptors s'intercanviaren els papers i donaren a conèixer les obres del seu company de fatigues. , a càrrec de Bofill i , per part d'Alzamora.

Hèctor Bofill fou el primer que va iniciar la presentació i desgranà els punts claus d'una novel·la que definí com a teològica. «Sota aquesta narrativa amb una sexualitat explícita, el que s'amaga és una novel·la teològica», asseverà mentre explicava el perible del protagonista, Faust, «a la recerca dels seus genitals perduts». El vessant vallinclanesc d'Alzamora fou un altre dels trets que destacà el principatí. Una descripció que va corraborar el mateix autor.

Per la seva banda, Sebastià Alzamora (Llucmajor, 1972) repassà, més que , la trajectòria literària d'Hector Bofill des dels seus inicis com a poeta fins al vessant novel·lístic i d'assaig polític. és un recull de cinc contes a través dels quals l'autor deixa surar temàtiques com la civilització, cultura o política que són propis d'Hèctor Bofill. Així mateix, per a Sebastià Alzamora aquest recull de relats marca un accent especial sobre els conflictes personals, una temàtica nova en la seva obra «és per a mi el llibre més sentimental en el qual Bofill acaba creant una realitat pròpia que configura una totalitat», sentencià. El tàndem d'escriptors repetirà experiència avui a Manacor a la seu de l'OCB a les 19.30 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.