cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

Els vestits de coa triomfen a la gala dels Oscar

Les estrelles de Hollywood passejaren per la catifa vermella amb les seves millors gales

L.A./AGÈNCIES. Palma.

Els vestits de les actrius de Hollywood són, sens dubte, una de les més esperades incògnites que surten a la llum poques hores abans de la cerimònia, quan les estrelles desfilen per la catifa vermella d'entrada al Teatre Kodak en sintonia amb la llum dels flaixos. Els dissenyadors Christian Dior, Marchesa, Roberto Cavalli, Giorgio Armani, el recentment retirat Valentino i John Galliano foren els escollits pels rostres més coneguts del firmament del cinema.Enguany la partida l'ha guanyada la coa, ja que els rostres del cinema americà es decantaren per llargs vestits, com la tradició i l'ocasió marquen, amb elegants finals.

Pel que fa a les formes, dues foren les dominants en el vestuari triat per les actrius d'Oscar. Les embarassades, com Cate Blanchett, Nicole Kidman i Jessica Alba, triaren cinturons alts i vestits lleugers i amples a la panxa, estil imperi, una opció amb la qual també desfilaren altres actrius com Jennifer Hudson i Calista Flockhart, l'actual companya sentimental de Harrison Ford.

L'altra opció més triada per passejar per la catifa vermella, pel que a formes, foren els vestits cenyits, sobretot a la cintura, amb faldilles tipus sirena i escots asimètrics o el ja tradicional paraula d'honor, com fou el cas de Penélope Cruz, que arribà acompanyada per la seva germana Mónica, ambdues de negre. Així mateix destacaren els escots en forma de pic, com el model que trià la francesa Marion Cotillard, una peça del dissenyador Jean Paul Gaultier amb tela escamada i en color blanc. Cameron Diaz apostà també per aquest patronatge, cenyit a la cintura i un innocent escot paraula d'honor, i lluí un model de color rosa pàl·lid de Dior, els cabells recollits en una coeta baixa i sense collaret, com féu la majoria de les assistents.

Quant als colors, el negre fou l'aposta segura més escollida per passejar per la catifa vermella. Els platejats i els daurats lluïen dissimuladament entre els vermells, que posaven la nota de color a la grada de la cerimònia. Cameron Diaz, Kelly Preston, Paz Vega i Jessica Alba, entre d'altres, es decantaren per un toc personal lluint tons rosa, lila, blanc trencat o el taronja de Kelly Preston, actriu i dona de John Travolta. A més lluí una peça de Roberto Cavalli i destacà que «la nit dels Oscar és perquè ens puguem posar les millors gales i lluir els vestits que ens deixen».

A la cita no hi faltà tampoc alguna agosarada, com una de les qualificades com a pitjor vestida de la gala, la guionista Diablo Cody, que apostà per l'estampat de lleopard sense gaire encert. Pel que fa als complements, la majoria de les estrelles es decantaren pels colls nus, sense collaret, malgrat l'espectacular peça que exhibia Nicole Kidman, dissenyada per L'Wren Scott.

Les joies predominants eren les arracades, que lluïen davant els cabells enretirats en forma de coeta o monyo. Cruz escollí combinar el seu vestit, dissenyat per a l'ocasió per Lagerfeld, amb arracades de robins i diamants, un braçalet i un anell, també de diamants, aquest darrer de talla 'marquise'. Les joies de Penélope eren de Chopard. D'altra banda, René Zellweger duia un braçalet de Cartier, mentre que Cameron Diaz es decantà per joies de Bvlgari.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.