cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
17°

Un intens viatge cap al món del teatre

La sala Mozart de l'Auditòrium acull «Playing Hamlet» del 27 de febrer al 2 de març

101136
Actors i directors durant els assajos de l'obra. | M.À.C.

Entrar en els espais «deshabitats» del teatre perquè William Shakesperare cobri força. Aquesta és l'aposta d'Antoni Palerm i de Rafel Vives, els directors de Playing Hamlet, una producció que serà a la Sala Mozart de l'Auditòrium de Palma del 27 de febrer al 3 de març.

Rafel Ramis, Gerònia Coll i Enric Garcia es posen a la pell d'un acomodador de teatre, una prostituta i un indigent que es troben, a causa d'un gran ruixat a una sala de teatre tancada i ocupada per un acomodador obsessionat amb els textos de Shakespeare. Aquest es considera guardià de les paraules de l'autor anglès.

El muntatge, que ja està en la seva fase final, «és impactant i sorprenent», assenyalà el productor, Rafel Oliver. Playing Hamlet o les runes de Shakespeare és una obra que compleix tots els requisits per ser exportada a la Península amb èxit», afegí.

L'obra, que començà amb els assajos a principi d'any, «es presenta com un original, curiós i molt atractiu projecte amb molta força actoral», assegurà un dels directors, Antoni Palerm. «Hem jugat amb un text immensament potent», agregà. L'original adaptació del clàssic Hamlet pretén ser, en paraules de Palerm: «Una mena de visió simbòlica del que és el teatre actualment».

El muntatge, que té per subtítol Un viatge fantàstic a les misèries i les grandeses del món del teatre, té com a objectiu «mostrar al públic que l'esperit del teatre està en llocs deshabitats i no dins de grans instal·lacions de marbre», matisà Palerm.

Playing Hamlet o les runes de Shakespeare és doncs una producció que pretén ajudar a comprendre la grandesa de l'autor anglès que, «malgrat haver transcorregut els anys, no perd la seva força, vigor ni la seva rabiosa actualitat», apuntà el director.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.