nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.39°
10°

Les mítiques motos Harley Davidson prenen Puerto Portals

P.P. Palma.

Més de cent motos Harley Davidson es donaren cita ahir dematí a Puerto Portals. Els moters, molts vestits a l'estil HD, es congregaren en una trobada lúdica, en la qual demostren la seva passió per aquest vehicle de dues rodes que encara aixeca passions.

Tanmateix, aquests no foren els únics que es reuniren ahir al port. Més de mil curiosos vinguts d'arreu de l'Illa hi anaren també per veure les famoses motos. De les màquines allà presents, que per nombroses raons han adquirit la categoria de llegenda, un total de 122 participaren en el quart concurs exhibició de Harely. El jurat atorgà a Carles Frau el premi a la moto més personalitzada, mentre que el premi especial del públic recaigué a Harry Ladera.

Per la seva banda, Mallorca Chapter, que és l'agrupació de moters més gran de l'Illa amb uns dos-cents socis, rebé una placa en reconeixement de l'esforç que realitza.

La jornada va transcórrer ben animada, ja que, a més de l'exhibició i el concurs de motocicletes, tampoc no hi faltà la música -a l'estil country- els balls dels «moters» i la bona companyonia entre els assistens i els participants.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.