cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 18°
18°

Els «Mapes dels vents» d'Eduard Vich, a la capella de la Misericòrdia

La crítica Gudi Moragues comissaria l'exposició, que s'inaugura avui

L'artista Eduard Vich inaugura avui horabaixa, en el marc de la capella de la Misericòrdia, una exposició que, comissariada per la crítica Gudi Moragues, estarà oberta fins al proper dia primer de març.

La mostra, amb el nom de Mapes dels vents, es complementa amb un catàleg, que du fotografies de Joan Ramon Bonet, sobre les creacions de Vich. Els elements amb una presència constant dins la seva obra són els paisatges marins, la dona i el moix, que l'autor empra per designar-se a si mateix. «Formentera és una de les meves inspiracions», assenyalà Eduard Vich.

L'estil colorista, potent i gestual de Vich queda demostrat en cada una de les seves obres, que són, «en definitiva, els testimonis autobiogràfics d'un intricat laberint de sentiments i passions de l'artista», assegurà la comissària de l'exposició, Gudi Moragues. «Faig el que sent en cada moment, però mantenint un fil conductor amb la meva obra anterior per tal d'aconseguir una lògica», assenyalà Vich. «El color representa la vida i l'entusiasme de viure», afegí.

Aquesta mostra, que té el suport del Departament de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca, proposa, en definitiva, un recorregut colorista per paradisos perduts, per espais verges i lliures de tota contaminació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.