algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Nicolas Sarkozy es casa en terceres núpcies amb la model Carla Bruni

La parella es donà el «sí» en una cerimònia «de vint minuts» a l'Elisi

Tres mesos i mig després del seu segon divorci i quan la seva popularitat cau en picat en els sondejos, el president francès, el conservador Nicolas Sarkozy, es casà ahir a l'Elisi amb la cantant i exmodel italiana Carla Bruni. Fou el batle del selecte districte VIII de París, François Lebel, qui oficià una cerimònia que va durar «uns 20 minuts». Lebel mateix va ser qui donà la notícia i posà fi a setmanes de rumors de casament. «He casat dues persones que viuen en el 55 del carrer Faubourg Saint-Honoré» (adreça de l'Elisi), digué Lebel.

La nuvia, de 40 anys, anava vestida de blanc per al seu primer matrimoni. Estava «radiant», segons el batle, per qui el nuvi, de 53 i president des de maig passat, «tampoc no estava malament». Acompanyats per una vintena de familiars i amics en aquesta cerimònia «íntima», a la primera planta del palau presidencial, els dos estaven «emocionats i feliços» i, segons la tradició, varen intercanviar anells i una besada.

Amb la memòria alterada potser per aquesta experiència «excepcional», Lebel comentà que era el primer president de la República que es casava durant el seu mandat. A la V República, sí, però no en les anteriors: el protestant Gaston Doumergue ho va fer el 1931. Tanmateix és cert que Sarkozy és el primer president de la República que s'ha divorciat en els primers mesos del seu mandat i també el primer que es casa tres vegades.

Sarkozy té tres fills -dos del seu primer matrimoni i un del segon-, mentre que Bruni és mare d'Aurélien, de sis anys, fruit de la seva relació amb el filòsof Raphael Enthoven. Nascuda a Itàlia en el si d'una família molt rica i musical, Bruni anà a viure França amb els seus familiars a començaments dels anys 70, fugint de l'amenaça de les Brigades Roges. El cap d'Estat i Bruni es conegueren a finals de novembre a casa del publicista Jacques Séguéla, artífex de les campanyes electorals del socialista François Mitterrand.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.