cielo claro
  • Màx: 22.41°
  • Mín: 13.08°
22°

Menuts palmesans ben disfressats

Aquests dies els carrers de Ciutat s'omplen de color i de disfresses amb les tradicionals rues i ruetes de Carnaval. Ahir, foren moltes les escoles que aprofitaren el Dijous Llarder per disfressar-se i sortir al carrer formant particulars ruetes. Més d'un miler d'alumnes d'Infantil i Primària de les escoles Sant Josep Obrer, Corpus Christi, Pius XII i Nostra Senyora de l'Esperança protagonitzaren una gran desfilada amb un original fil conductor: totes les disfresses havien de girar entorn del món del circ.

D'aquesta manera, sortint des de les respectives escoles, tigres, lleons, elefants, mestres de cerimònies i els indispensables pallassos es reuniren, per cloure la rueta, al parc de les Sorts, on tots gaudiren d'una colorista festa. A la cita no hi mancaren els trapezistes ni les simpàtiques ballarines amb tutú, que no deixaven de saludar pares i mares que, amb la càmera a la mà, immortalitzaven aquesta graciosa rueta.

Les desfilades temàtiques foren les més freqüents que es pogueren veure ahir pels carrers de Ciutat. Uns es disfressaven per classes i els altres partien d'una idea en comú per a tota l'escola. També foren molts els centres que deixaren plena llibertat a la imaginació i a la voluntat dels menuts i dels seus pares, i no imposaren cap criteri a seguir a l'hora d'esdevenir, per un dia, el personatge desitjat.

Així, l'escola Santíssima Trinitat deixà que els seus alumnes protagonitzassin una rueta amb tema de disfressa lliure. Al voltant d'un centenar d'alumnes d'entre 3 i 12 anys sortiren de l'escola, per edats, i formaren una comparsa que passejà pel voltant del centre amb unes disfresses més acurades que d'altres. Mentre els menuts es decantaven per herois televisius i les nines per princeses, els més grandets donaven vida a Dràcula, a monstres i a dimonis. Molta disfressa comprada i poca feta a mà va desfilar per una ciutat amb bruixes, raperes, metges, mims, futbolistes, indis, pirates i fins i tot una fallera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.