algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Mallorca serà present a la 35a edició del Festival del còmic d'Angoulême

El Consell regalarà 10.000 exemplars de «Majorque, l'ile de la bd»

L. ACEDO. Palma.
La Fireta de llibres i tebeos vells, organitzada pel Departament de Joventut i Igualtat del Consell de Mallorca i per l'Associació d'Amics i Víctimes del Còmic, participarà en la 35a edició del Festival internacional del còmic d'Angoulême, que té lloc el proper dia 26 de gener.

Durant l'anunci que es va fer ahir de la participació del còmic mallorquí a la tercera fira més important del món en aquesta categoria, la consellera de Joventut i Igualtat, Fina Ramis, assenyalà que «després de l'èxit aconseguit en les dues darreres edicions de la Fireta de llibres i tebeos vells, des del Consell apostam per aquest tipus d'iniciatives, destinades a difondre i a dinamitzar la lectura dins el col·lectiu més jove».

Per primera pic en la història, «el còmic mallorquí tindrà presència en una cita tant important, i per fer-la memorable hi anirem amb un estand on repartirem més de 10.000 exemplars d'un còmic que hem realitzat per a l'ocasió», indicà el conseller de Presidència, Cosme Bonet.

La presència mallorquina a França servirà, a part de donar a conèixer internacionalment i en un esdeveniment d'aquest tipus els autors de còmic de les Balears, «per promocionar l'Illa en un marc diferent del de les fires de turisme», afegí Bonet.

El Consell ha editat un llibre, Majorque, l'ile de la bande desinée (Mallorca, l'illa del còmic), en el qual es recuperen tres històries curtes, amb l'Illa com a teló de fons, de tres dels autors més destacats del còmic balear, com són Max, Paco Díaz i Bartomeu Seguí. El Consell n'ha editat un total de 10.000 exemplars que regalarà als visitants de la fira, «amb l'objectiu de vincular Mallorca i còmic», assenyalà el coordinador de l'obra, Joan Miquel Morey.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.