algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 9.93°

Una imatge de la «Gay Parade» eivissenca protagonitza Sa Rua 08

Els cartells guanyadors s'exposaran amb els accèssits a Cort

La sala de plens de Cort acollí ahir la presentació dels cartells guanyadors del concurs per posar cara i ulls a Sa Rua i Sa Rueta 2008. Ambdues desfilades comptaran amb uns dissenys «originals i amb molta força» segons afirmà el regidor de Dinamització Ciutadana, Eberhard Grosske.

Pau Josep Genestra Serra, dissenyador gràfic, ha estat l'autor del cartell guanyador que, amb el nom Gestos, reprodueix una imatge que l'artista va realitzar mentre visitava Eivissa i coincidia amb la celebració de la Gay Parade. «Aquesta imatge és una clara mostra de festa i l'abraçada que s'hi reflecteix significa la unitat i la joia que s'ha de viure a una rua de carnaval» assenyalà Pau Genestra.

Pel que fa al cartell que donarà la imatge de Sa Rueta 2008, el guanyador ha estat el disseny de Miquel Àngel Munar, que amb només sis anys ja «és tot un aficionat al món del dibuix i la pintura» afirmaren els seus pares, Miquel Munar i Maribel Cervera, que representaren el menut durant la presentació dels cartells. En l'edició d'enguany han participat un total de cinquanta dues propostes , cinc de les quals, les guanyadores i els accèssits, s'exposaran a Cort a partir del proper dia 28 de gener i fins el 5 de febrer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.