algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10.08°
10°

L'artista Yannick Vu il·lustra el vi Reserva 2004 de Macià Batle

La bodega Macià Batle de Santa Maria del Camí presentà ahir el seu vi negra Reseva 2004 Col·lecció privada, les etiquetes del qual han estat creades expressament per Yannick Vu.La pintora realitzà per a l'ocasió vuit dibuixos, amb els quals, després de fer diferents proves, se'n seleccionà un. Una tasca que ha estat ben complicada segons explicà Ramon Servalls, director de la bodega, qui afegí que les obres tenien una gran qualitat. I és que, tal com assenyalà Sebastià Rubí, «l'etiqueta supera el vi».

Yannick Vu, per la seva banda, manifestà que la col·laboració amb la bodega ha estat molt agradable i interessant des de l'inici. «Sempre m'ha agradat la idea que l'artista es posi al servei d'una imatge tant simbòlica com la del vi», assegurà.

L'etiqueta escollida és definida per Vu com una «composició concèntrica, amb l'ús del negre, or i roig com a valors complementaris». L'artista, que es declara una amant del vi negre, va destacar també que mentre a altres indrets, com França, l'artista queda en un segon terme, a Macià Batle es converteix en protagonista.

Del Reserva 2004 se n'ha realitzat una edició limitada de 1980 botelles 'magnum' numerades i acompanyades d'una reproducció de l'etiqueta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.