cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
17°

José Miró porta els seus dissenys a la IV edició de Cook & Fashion

La màgia d'una de les peces del mallorquí inspirà la creació gastronòmica d'Óscar García

La IV edició del Cook & Fashion, l'esdeveniment que marida cuina i moda, va tenir lloc el passat 14 de novembre a Donostia. El palau de Miramar de la localitat de Sant Sebastià acollí l'acte, en el qual participaren deu dissenyadors de moda de renom i deu reconeguts cuiners. Aquesta edició prengué com a tema central el món del vi. Així, experts en l'art de la costura i professionals de la cuina, procedents de deu ciutats diferents, havien d'inspirar les seves respectives creacions en alguna de les paraules que, per ells, defineixen el vi.

Pel que fa a la participació mallorquina, el reconegut dissenyador José Miró escollí la paraula 'màgia' com a inspiració i base del seu vestit en tul de llana amb aplicacions metàl·liques en degradat a baix amb una cotilla també metàl·lica. Com el mateix Miró assenyalà, «la moda és màgia, és la fantasia de la transformació». «Vestir-se, a l'igual que assaborir un bon vi, requereix de tots els nostres sentits. En posar-nos determinada roba ens transformam i en asaborir un bon vi viatjam... No és màgia, això?», afegí el dissenyador mallorquí.

Per la seva banda, i també sota la paraula 'màgia', el xef del restaurant S'Àtic de Sóller, Óscar García, presentà un cruixent de xocolata blanca i poma amb paper de plata i patata. Aquesta elaboració gastronòmica acompanyà la creació de Jose Miró. Cuiner i dissenyador, representants al festival Cook & Fashion de la moda i la gastronomia mallorquina, casaren a la perfecció les seves creacions i aconseguiren la desitjada 'màgia'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.