algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
14°

«És important que els empresaris illencs apostin per l'obra de Barceló a Ginebra

L'ambaixador espanyol a l'ONU, Joan Antoni March, està satisfet amb la trobada de dimecres

La incorporació d'empreses illenques com a patrones o entitats col·laboradores de la Fundació Onuart fou l'objectiu principal de la trobada que dimecres mantingueren el president Francesc Antich i l'ambaixador espanyol de les Nacions Unides, Joan Antoni March, amb representants del sector econòmic i empresarial de l'illa. «Quan em vaig reunir amb el presdient Francesc Antich consideràrem que seria molt positiu l'entrada de l'empresariat illenc a la Fundació per a un projecte determinat, com és l'obra de Barceló a la Sala XX de l'ONU», explicà ahir Joan Antoni March a Diari de Balears.

Per tal de «col·laborar» amb OnuArt, les empreses hauran d'aportar un capital mínim de 125.000 euros que serviran per sufragar les despeses de la intervenció de Miquel Barceló al palau de les Nacions Unides a Ginebra. Per ara, sols Hotetur i Sa Nostra han entrat a formar part de la Fundació que presideix el ministre Miguel Àngel Moratinos. Així mateix, March es mostrà ben satisfet del desenvolupament de la reunió mantinguda dimecres a Palma, encara que no confirmà cap resultat inmediat. «Aquesta ha estat la primera presa de contacte, nosaltres estam disposats a què n'hi hagui més i també amb altres empreses», afegí.

Per altra banda, l'ambaixador a Ginebra destacà que la reunió fou convocada pel Govern «que veu el potencial que té aquesta obra de Barceló i la projecció que pot comportar per a les Illes Balears». Els convocats a la reunió de dimecres foren, a més del gerent d'Hotetur, Maties Mut ,i el president de Sa Nostra, Fernando Alzamora, altres membres de la Fundació com Vicenç Grande, cap de Drac; Antoni Horrach, president de la Federació Hotelera; Isabel Llabrés, responsable de Llabrés-Feliu; Joan Bauzà, de Sol Meliá; i Simó Pedró Barceló, del grup Barceló. Pel que fa a la inauguració del treball del felanitxer a Ginebra, Joan Antoni March no volgué avançar dates encara que tot apunta que es durà a terme el gener durant la conferència de Davos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.