algo de nubes
  • Màx: 16.3°
  • Mín: 7.61°
16°

El pop-rock independent de les Illes, des de Post fins a Amarillo

PimPamPum Records s'estrena avui amb un concert a Lloseta

Una entrada, un concert i dos discs. Això és el que oferirà anit, al Teatre de Lloseta, la nova discogràfica de Mallorca Pimpampum. Una nova plataforma que, si bé es declara amant de la música independent i lluny del circuit comercial, no es volen tancar a res. Pel seu debut, dins el panorama musical illenc, dues interessants propostes: Post, que s'estrenen al món discogràfic, i Amarillo, que presenten el seu segon treball. Dues propostes que, malgrat les distàncies, podríem considerar reminiscències d'allò que un dia, no fa tant, fou Sexy Sadie, un dels grups amb més projecció a les Illes i que va dir el seu adéu definitiu el passat mes de novembre.

Miki Serra, el que fou líder dels Sexy Sadie a la dècada dels 90, capitaneja ara Post, una banda que continua bevent del pop rock independent per oferir des de Mallorca la seva enèrgica aportació al panorama musical amb el disc No Sleep. Els temes de Post, escrits tots ells per Serra, són en anglès a excepció de dos que han estat creats en castellà. «Les cançons vénen com vénen "comenta Serra" jo sempre he compost en anglès però de tant en tant et surten amb castellà».

A l'altra banda de l'escenari, Serra s'hi trobarà una altra jove banda, encara que amb força solvència a darrere, com és Amarillo. «Tenim en comú "expliquen" que ens encanta la seva música i a ells la nostra i, a més, tenim unes influències molt comunes».

Amarillo presenta a Lloseta el seu segon disc Vuelve a por mi, un treball en què, continuant la seva filosofia, «donam prioritat absoluta a la melodia i a la cançó. El virtuosisme queda en segon pla», comenten. Un disc enèrgic que ha gaudit de la producció del Jaime Garcia, líder també de Sexy Sadie, que li ha sabut donar un so molt característic. «Les cançons són les mateixes però l'experiència d'en Jaime es nota moltíssim. Ens ha donat un so molt nostre. Creim que ell ens ha sabut treure allò que nosaltres volíem treure i no sabíem com fer-ho». El concert a Lloseta començarà a les 22.00 hores, té un preu de 10 euros i inclou els dos CD.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.