algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
15°

Sa Rocketa 2007 tanca la setena edició amb més públic que mai

El festival dóna el sus als actes del 10è aniversari de la Factoria

Dissabte a la nit, el festival Sa Rocketa 2007 va tornar a omplir de música i bon ambient les cases de Son Llaüt a Santa Maria. Arribava així la 7a edició d'aquesta cita musical, organitzada per la Factoria de So, que gaudí de les actuacions de grups com The Rickis Celtic Band, The Full Metal Jackets, els Grollers de Sa Factoria, Freak control, Funkadictos o els catalans Gadegang. A més de les actuacions musicals, també es pogué presenciar un correfoc a càrrec dels dimonis de la Factoria i l'animació del correctiu Funkaló amb «El señor Tormenta» i d'Estrela Cadente amb «Con Zancos y a lo loco».

El president de l'entitat musical, Pere Soler, reconeix que «el festival seguí l'ordre establert i hi hagué més gent que mai», una gent que arribava a Son Llaüt amb cotxe particular però també amb un servei gratuït de bus i tren (des d'Inca i Palma) que funcionà amb molt d'èxit al llarg de tota la nit.

L'edició d'aquest festival, que disposa del suport de l'Ajuntament de Santa Maria del Camí i del Consell de Mallorca, va donar el sus als actes del desè aniversari de la Factoria de músics «hem volgut que Sa Roqueta 2007 sigui l'acte d'obertura del 10è aniversari, així com, Sa Roqueta 2008, en serà el de tancament», explica Soler.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.