muy nuboso
  • Màx: 17.53°
  • Mín: 11.1°
17°

Letícia en biquini conversa amb Sofia

La revista «Hola» publica avui tres pàgines amb la família reial a bord del «Fortuna»

Una setmana més, les vacacions de la família real protagonitzen les revistes del cor. Aquesta vegada, ha estat la princesa d'Astúries, Letícia Ortiz, qui ha captat l'atenció dels fotògrafs prenent el sol al iot Fortuna devora la reina, imatges que publica la revista Hola. Tanmateix, també han estat l'objectiu de les càmeres les infantes Elionor i Sofia. Aquesta darrere, que té just un poc més de tres mesos, navegava per primera vegada en companyia de la resta de la família. D'altra banda, Lara Dibildos s'ha deixat veure aquesta setmana al costat de seu ex i pare de la seva filla, Àlvaro Muñoz, amb qui ha passat uns dies de vacances a Sotogrande, a Cadis.

Tota la família reial ja és a Mallorca i aquesta setmana s'han deixat veure tant a la foto oficial més esperada de l'estiu, al palau de Marivent, com navegant i prenent el sol. El iot Fortuna ha estat el lloc on els membres de la família reial han protagonitzat les anècdotes de l'estiu. Mentre se situaven en primera línia com a espectadors de les regates que començaren el passat 1 d'agost i en les quals participen el rei, el príncep Felip i les infantes Helena i Cristina, les petites Elionor i Sofia gaudien devora la seva mare i la seva padrina, la reina Sofia, de la jornada marinera. La infanta Elionor es va mostrar inquieta i espontània en tot moment, robant així un cert protagonisme a la seva germana Sofia, que dormia tendrament en braços de la seva mare, tal com publiquen Diez Minutos i Semana. Juntament amb elles hi eren també els quatre fills dels ducs de Palma i els dos dels ducs de Lugo, divertint-se tots junts a bord del vaixell.

Però aquestes no han estat les úniques imatges de la família reial que han atret totes les mirades. La revista Hola publica unes fotografies de la princesa d'Astúries prenent el sol a bord del vaixell Fortuna amb un biquini blanc, al costat de la reina, que va optar per un banyador vermell. Juntes aprofitaren moments de tranquil·litat a la coberta de l'embarcació i compartiren totes soles moltes hores de sol i llargues converses, cosa que deixà veure la gran complicitat existent entre elles. Una de les instantànies més simpàtiques és la que mostra la princesa d'Astúries disposada a pegar un capfico amb unes ulleres de busseig incloses.

Per la seva banda, les revistes Semana i Lecturas també publiquen imatges dels prínceps d'Astúries descasant a Mallorca. Concretament, totes dues reprodueixen les mateixes fotografies de Letícia i de Felip passejant-se «per una platja solitària de l'Illa» amb Elionor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.