algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Un total de cinc muntatges illencs opten als Premis Bòtil

El jurat decidirà els dos finalistes del certamen el dissabte dia 27

Un total de cinc muntatges teatrals manufacturats a les Illes han estat seleccionats per a la final dels Premis Bòtil, que tindrà lloc els dies 27 i 28 de juliol a les bodegues Jaume Mesquida de Porreres.

Les diferents obres es representaran entre els dos dies a partir de les 20.00 hores i serà el mateix dissabte quan el jurat, integrat per Carles Molinet, director de l'Escola Superior d'Arts Escèniques de les Illes Balears; el filòleg Joan Arrom; Catalina Caldentey, representant de l'àrea de cultura de Calvià; el crític de teatre i director de la revista Fan Teatre, Javier Matesanz i el batle de Porreres, Bernat Bauçà, doni a conèixer el nom de les dues obres finalistes del certamen.

Entre les obres seleccionades s'hi troben Cos de dóna, sobre textos de l'artanenc Miquel Mestre, amb direcció de Cristina Cervià i producció de Toni Gomila. L'actriu protagonista d'aquesta lectura dramatitzada será Agnès Llobet. Salvador Oliva i Josep Mercadal presenten un muntatge sobre textos de Baltasar Porcel, Jaume Santandreu, Carme Riera, Pere Capellà o Joan Alcover, entre altres. La seva proposta pren per títol Un ase i una somera, la dirigeix Oliva i la duen a escena els dos actors. El rei... la vida manllevada, és una altra de les obres presentades. Es basa en textos de Gabriel Galmés i compta amb Francesca Vadell i Toni Lluís Reyes com actors principals. Els textos de Josep Maria Llompart centren Paraigües d'Anatòlia, que compta amb Lluís Cortès, Roser Bundó i Agnès Llobet com a protagonistes. Finalment la companyia Nou vents teatre presenta On són lliures els estels, sobre texts de Miquel Rayó i amb direcció d'Emmanuel Danet, també actor amb un altre actor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.