L'Acadèmia de la Cuina publica el seu quart tom de reunions a taula
El llibre aplega les darreres cròniques dels dinars i les receptes
Palma28/06/07 0:00
El quart volum sobre les cròniques i el receptari de l'Acadèmia de la Cuina i del Vi de Mallorca, que aplega els dinars que ha duit a terme l'associació des de setembre de 2001 i fins a l'estiu de 2006, es presentarà avui a partir de les 20.00 hores del vespre al claustre del convent de Santa Margalida de Palma. Gabriel Morell Solivellas és l'autor del volum, juntament amb el desaparegut Pep Lluís Vidal Alcover, a qui se li dedica, i són les Bodegues José Luis Ferrer les que s'han encarregat de l'edició, que recull en la seva portada un il·lustratiu quadre de Riera Ferrari.
També a Illes Balears
- La defensa de la llengua de Toni Nadal: «A Mallorca xerram català, no mallorquí»
- PP i Vox voten en contra d’invertir tres milions d’euros en ajudes a petites explotacions agràries
- Un vídeo del Govern sobre l'ús responsable de l'aigua rep una allau de crítiques: «S'ha de tenir un bon fetge...»
- L'’ambaixador cultural’ nomenat pel PP de Cort diu «que le follen a España»
- L’STEI denuncia que la Conselleria d’Educació amaga informació sobre ràtios i quotes
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.