algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 9.02°
18°

Milers d'antitaurins protesten a Barcelona contra les corregudes en la reaparició de José Tomás

Unes 2.200 persones segons la Guàrdia Urbana i 5.000 segons l'organització, protestaren ahir a Barcelona contra les corregudes de toros amb motiu del retorn de José Tomás a la plaça Monumental després de cinc anys sense torejar, una cita que causà una gran expectació entre els seguidors taurins, entre els quals la duquessa de Alba, Joan Manuel Serrat, Joaquín Sabina i Albert Boadella.

La manifestació, que va transcórrer sense incidents, estava convocada per la Fundació per a l'Adopció, Apadrinament i Defensa dels Animals (FAADA), la Fundació Altarriba i l'Associació Animalista Allibera, i comptava amb el suport d'entitats minoritàries en defensa dels animals. Els participants portaven pancartes amb lemes com «La tortura no és cultura» i cridaven lemes entre els que es podia escoltar assassins.

En un moment de la manifestació, els antitaurins fins i tot romperen disc i cassets de casetes Serrat i Sabina, mentre cridaven «ens heu defraudat». La tensió arribà fins al punt que hi hagué intents d'agressió dels més exaltats contra els manifestants. Amb tot, els aficionats a la festa gaudiren amb l'actuació de Tomàs, qualificat de «poeta, amb veu única».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.