algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.28°
10°

L'Escola Superior d'Art Dramàtic celebra la seva primera fi de curs

Els alumnes de la primera promoció de l'Esadib pugen a escena

Rememorant els somnis del poeta francès Arthur Rimbaud recollits pel portuguès Antonio Tabucchi a Somni de somnis, interpretant fragments de l'obra Roberto Zucco, de Bernard Marie Koltés, i text de Romeu i Julieta, a més del monòleg de Marc Antoni, de Shakespeare, 23 dels 24 alumnes que integren la primera promoció de l'Escola Superior d'Art Dramàtic de les Illes Balears (Esadib) s'acomiadaren ahir de les aules fins al pròxim curs. La pedrera del teatre a Balears va realitzar ahir una extraordinària interpretació. Els seus familiars, els professors i el director del centre, Carles Molinet, varen ser testimonis de la seva escenificació. Els convidats assistiren a l'acte per tal de comprovar, des de les butaques, l'evolució dels alumnes durant el primer any de formació.

Al divers repartiment d'una hora de durada, que treballaren amb el professor d'interpretació Pere Fullana, l'acompanyà una projecció realitzada pels mateixos alumnes, en el qual resumiren aquest intens any d'estudis amb imatges.

Finalitzat l'acte, els alumnes, que ja havien avançat en el mes d'octubre la seva il·lusió per la posada en marxa de l'escola, feien balanç. «Hem après molt durant aquests mesos, ja que es nota la nostra evolució», afirmava Raquel Ribero. De la mateixa opinió foren altres alumnes, com Núria Rigo. El director del centre, Carles Molinet, va destacar el fet que tots els alumnes haguessin acabat el curs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.