algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 17°
17°

Carl Cox: «El que més m'agrada d'un concert és arribar a aquella connexió especial amb el públic»

El proper dia 30 de juny el Dj Carl Cox oferirà un concert a la plaça de toros de Palma amb l'acompanyament d'altres artistes com Tom Novy, Cristian Varela i Àngel Costa. Carl Cox necessita poques presentacions en ser conegut arreu del món i viure amb passió allò que fa. L'any 1997 fou nomenat el millor Dj del món. -Carl Cox sovint ofereix actuacions a Eivissa. Què significa l'illa d'Eivissa per a vós?
-Des de l'any 1994 vénc per aquí i sempre he tingut una afinitat especial amb l'Illa, el menjar, la llum, les postes de sol. M'agrada molt tocar a Espanya però especialment a les Illes Balears. Sent una energia especial amb la gent d'aquí, diferent a la d'altres llocs.

-Què oferireu al públic mallorquí el proper dia 30?
-Intentaré oferir la millor festa de l'any. És una oportunitat per crear qualque cosa. La plaça de Toros és un lloc molt especial per fer una festa. A part de la festa de Can Picafort, que va ser una de les millors de la meva vida intentaré repetir una cosa semblant, que estigui molt i molt bé.

-Què sentiu quan us trobau en un concert on us reben milers i milers de persones?
-És molt interessant per mi. M'he trobat moltes situacions així i m'agrada trobar una connexió especial amb el públic. He tocat a vegades per un milió de persones i el més important per a mi és trobar una energia especial amb la gent i sobretot m'agrada tenir segur perquè faig aquestes coses, ho faig perquè m'agrada molt continuar estant allà dalt.

-Com ha evolucionat la vostra música?
-Quan vaig començar tocava el que havia de tocar, des de reggae fins a rock'and'roll i altres tipus de música i ara puc escollir allò que toc i ningú em diu allò que he de fer.

-Vós sou una persona molt coneguda arreu del món i com a cantant estau molt sol·licitat, com ho feis per escollir els concerts als quals participau?
-Depèn. No tenc un criteri especial a seguir. A vegades toc a discoteques petites, a l'aire lliure i altres vegades a grans locals. L'important és que a la gent que ve li agradi la música que faig; m'és igual si són 500 o 15.000 persones.

-Després de 25 anys de concerts i als vostres 45 anys us plantejau canviar aquest ritme tan exhaust de concert en concert?
-Continuu actuant en directe, però tal vegada després de trenta-cinc anys el meu cos em dirà basta i passaré a fer produccions o programes de ràdio. Som com un mànager d'un equip de futbol: don suport a nous talents.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.