IB3 estrena la temporada de «La bona cuina de Paquita Tomàs»

TW
0

A.LAGO.Palma.
La cita diària amb els fogons torna a la Televisió Autonòmica aquest dilluns de la mà de la cuinera mallorquina, Paquita Tomàs. Sa Bona Cuina arrenca la segona temporada després d'haver aconseguit durant el primer any d'emissió molts bons resultats. I és que des que va començar el programa el passat 26 de juny de 2005, el format ha assolit una quota de pantalla del 17 per cent i una mitjana diària de 31.000 espectadors. Els resultats, com assegurava ahir en roda de premsa el director d'Antena d'IB3 Televisió Arturo Orrico, «han estat tot un èxit, nosaltres sabíem que si Paquita transmetia a l'audiència la seva vitalitat, la seva energia i la seva bona feina», el format, pel qual vàrem apostar quan començàrem funcionaria molt bé».

El programa de cuina va entrar a formar part de la graella diària d'IB3 amb l'objectiu de recuperar, a través de l'art de la cuinera mallorquina, la cultura culinària de les nostres Illes, a més d'oferir consells, receptes modernes i també tradicionals.