algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

«Amb aquest treball he ensenyat una part petita del que crec que puc fer»

Marc Grasas, exguitarrista dels Pets, en solitari amb el disc «Lluny»

M.L.EPalma.
Després de més de quatre anys com a integrant del grup català Els Pets, el guitarrista barceloní Marc Grasas ha decidit enguany llançar-se en solitari amb el disc Lluny, que signa amb el nom artístic Nua perquè, segons confessà, li agrada «la sonoritat d'aquesta paraula».

«Sempre he fet de guitarrista i fins ara no ha sorgit l'oportunitat de cantar, encara que feia part important dels cors», explicà Grasas, després d'assenyalar que deixà Els Pets per complir un somni que tenia «des que vaig començar en la música».

Per a ell ha estat «una decisió dràstica alhora que natural, honesta i sincera» que l'ha portat a un estil de «cançons despullades, senzilles i en format acústic», tot i assegurar que és la música de Neil Young, David Bowie o Bob Dylan, entre altres, la que l'estimula i li serveix d'inspiració.

«Estar en un conjunt gros com Els Pets és molt golafre perquè fas moltes de les coses que sempre havies desitjat, però sempre arriba un moment en què ja ho has aconseguit i penses... i ara què?», explicà.

«Amb aquest treball he ensenyat una part petita del que crec que puc fer», assegurà Grasas, per explicar que el títol, Lluny, es refereix a la llunyania que sent ara que resideix a Mallorca «de viure en una ciutat amb un ritme de vida estressant».

El disc ha estat editat per Picap i consta de 13 cançons que abasten diferents temes, alguns dels quals inclouen referències clares a Mallorca, com Es Molinar o Tramuntana i d'altres són més compromesos, com Crida, contra la violència de gènere.

Hi han col·laborat, en aquest primer treball de Grasas, Pep Toni Rubio (flauta travessera), Bernat Cabot (violí), Pau Belenguer (bateria), Gori Matas (piano Hammond), Cati Juan (bandúrria, mandolina i veus) i David Mullor (veus). Tot i que encara no s'hagi decidit cap escenari ni data determinats per a la presentació de Lluny a Mallorca, el cantant assegurà que ja negocia amb alguns locals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.