cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

La Caixa dedica una exposició a la biodiversitat

X.R. Palma.
La Fundació la Caixa disposa des d'ahir d'un nou espai permanent d'exposicions a la tercera planta del Gran Hotel, Aquí, planeta Terra, que vol divulgar-ne la biodiversitat i promoure'n la conservació. L'exposició forma part del programa de Medi Ambient i Ciència de l'Obra Social de la Caixa i compta amb la col·laboració de l'ESA, l'Agència Espacial Europea.

La iniciativa és un «espai pioner que vol sensibilitzar la ciutadania respecte de la biodiversitat», explicà Josep-Francesc Feliu i Amengual, director de l'Obra Social la Caixa a les Illes. Per això es realitzaran visites comentades per al públic general, per a grups escolars i per a escoles d'estiu.

Aquest espai té intenció de transmetre la necessitat de protegir la biodiversitat i de generar menys residus. «S'ha de canviar la mentalitat de la població», manifestà Jorge Wagensberg, director de l'Àrea de Medi Ambient i Ciència de la Caixa.

L'exposició està estructurada en tres àmbits. El primer ofereix una visió global del planeta a través d'imatges captades pels satèl·lits de l'ESA. El segon posa l'èmfasi en els centres de recuperació i reintroducció d'animals terrestres. El tercer se centra en la protecció de la biodiversitat marina. Entre d'altres activitats possibles, està fer un seguiment amb web-cams d'animals que han tingut incidents i estan en centres de recuperació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.