cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 18°
18°

«Living Costa Brava» porta humor i crítica àcida al Teatre del Mar

Amb aquest espectacle el recinte tancarà les portes fins l'octubre

J.A. ORDINES.Palma.
El Teatre del Mar presentà ahir l'espectacle Living Costa Brava amb què el teatre clourà la temporada de primavera i tancarà les seves portes fins la tardor. L'obra, que és el cinquè espectacle de la companyia Cascai Teatre, es representarà a partir d'avui i fins l'onze de juny al Teatre del Mar. Acompanyats d'Aina Salom, directora gerent del teatre, els dos membres de la companyia, Marcel Tomàs, director de l'obra, i Susanna Lloret explicaren les claus essencials del muntatge: «Es tracta d'un espectacle d'humor fruit d'un treball de recerca sobre el pallasso contemporani i actual, el gest i la plasticitat escènica amb un estil que parteix de l'umor absurd i el còmic. Al pallasso li ha caigut el nas vermell i s'ha humanitzat de tal manera que està integrat a la nostra societat com un personatge més».

En l'obra, quasi sense text, es presenten les vivències de quatre personatges i un ca pataner que conviuen en una comunitat de propietaris de menys de 30 metres quadrats. Un dels personatges és un animador musical (cantant, ballarí, home bala...) que intenta guanyar-se la vida al carrer mostrant el seu repertori. També es mostra el personatge d'un inventor nou vingut, el d'una francesa histèrica i, finalment, el d'un tunning. Tots conviuen amb un gos pataner que incordia tota l'estona. En definitiva, són antiherois per naturalesa que sobreviuen el dia a dia.

Living Costa Brava és una obra còmica però que inclou certa crítica a determinats comportaments d'autòctons i de nouvinguts en una població eminentment turística. L'espectacle està inspirat amb aquells personatges que viuen a la costa tot l'any, concretament, els membres de la companyia, s'han inspirat en Lloret de Mar, on viuen actualment.

La companyia Cascai Teatre ja havia visitat el Teatre del Mar amb els espectacles Cascai, el 2002 i L'home incomplet, al 2004.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.