algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Satellites va demostrar el seu bon quefer en l'estrena de Sonopalma

El nou certamen musical de Palma va tenir una assistència escassa

J.CABOT. Palma.
Si s'ha de posar un exemple, que sigui Satellites. Ells no toquen en una banda, fan rock. Pot semblar el mateix, però no ho és. És la diferència que separa els artesans dels artistes. I ells van tornar a demostrar en la primera jornada de Sonopalma que estan en la segona categoria. Després, t'agradarà més o menys. També tenen els seus dies. Però l'indubtable és que ells aconsegueixen fer de manera natural alguna cosa a l'abast de pocs.

El seu concert va ser el millor de la nit. En format de trio, després de la sortida de Michael Mesquida de la banda, pocs van trobar a faltar una segona guitarra. El que faltava ho van afegir a base de distorsió i no quedar buits.

Ells van ser els encarregats de posar fi a la primera jornada d'un Sonopalma que ahir continuava amb les actuacions de Cibersheep, En Medio de Todo, Los Primos, Full Metal Jacket, Thrash Out, Club Sibarita i Men, a més de l'actuació de Siniestro Total, amb la qual estava previst tancar la primera edició del nou concurs organitzat per l'Ajuntament de Palma.

La jornada de divendres va ser més aviat tèbia, tant a sobre com sota de l'escenari. Van començar El Octavo Pasajero amb un rock entre Oasi i la resta del Brit Pop. El cantautor David Aledo, el segon a actuar, es va centrar més en la bossa i el reggae. Per la seva part, Josele, exmembre de Vieja Usanza, va posar la ració de hip hop, acompanyat per unes mcs bastant rumboses. Piper van sorprendre amb el seu pop càlid i Clearwater amb el seu country festiu.

Finalment Petit, un altre dels que van destacar durant la primera nit, va interpretar els temes de la seva primera maqueta, Soulsaver Bird, fent del recinte un lloc menys inhòspit. Freak Control no van poder tocar.

La primera vetlada del Sonopalma va deixar clar que l'espai del polígon de Son Rossinyol no és Ses Voltes i que allà difícilment aconseguirà Cort organitzar un concurs amb l'estirada que tenia el Pop Rock. Al final de la primera nit hi hagué 300 persones.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.