algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
13°

Tot a punt per viure l'Acampallengua

Esporles l'acollirà avui i demà

Amb la voluntat de batre el rècord de devuit mil assistents de l'any passat, els Joves de Mallorca per la Llengua han treballat de valent per tenir enllestida una de les seves fites anuals: l'Acampallengua, que se celebrarà avui i demà a Esporles.

A partir de les deu del matí, i fins a les 12.00 hores, es podran fer les inscripcions. El migdia és l'hora triada per realitzar una cercavila festiva de presentació i de benvinguda, amb l'assistència, entre altres, de Miquel Julià, director general de Política Lingüística, i Malena Estrany, directora general de Joventut. Però no tan sols hi haurà festa -que n'hi haurà, i molta-, sinó que els Joves han pensat també en el caire reivindicatiu -amb l'assemblea, que tendrà lloc a les 19.00 hores; intercultural -amb tallers que la fomentin, com l'envelat de Jocs d'Arreu; cultural -que protagonitzarà, bàsicament, l'Espai UIB i ebookcrossing o alliberament de llibres en col·laboració amb l'Institut d'Estudis Baleàrics; i, també, rebel -les activitats que ha proposat el col·lectiu dels Maulets.

En aquesta sopa empotada de nom Acampallengua, a més de les actuacions de Lax'n'Busto, Dr. Calypso, Anegats, La Gossa Sorda, GrUllers de Sa Factoria o Amb una mica de sort, hi ha xeremiers, jocs malabars, dimonis, caparrots, festes infantils, mostra de música jove, truc, futbol, bàsquet... i un llarg etcètera per oferir un menú ben complet i assedegador, però procurant sempre que quedi una mica de regust de voler-ne un poc més. És una de les maneres d'aconseguir que l'any vinent es torni a generar il·lusió per participar i per prendre part en una activitat amb la qual se senten del tot identificats els joves que volen viure i expressar-se plenament en català.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.