algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
17°

Ses Salines vibra amb el festival aeri i acrobàtic

Ó.PIPKIN. Ses Salines.
L'aeròdrom d'ultralleugers de ses Salines fou l'escenari d'una assombrosa demostració de la PAPEA, segles amb les quals es designa la Patrulla Acrobàtica de Paracaigudistes de l'Exèrcit de l'Aire. Des de 2.500 metres d'altura es llancen en caiguda lliure durant devuit segons, s'ajunten, fan cabrioles i figures i obren el seu paracaigudes. Tot això sembla difícil, però el més cridaner és que cauen en un lloc anomenat «la tortilla», un coixí de setze centímetres de diàmetres amb un disc interior de tres centímetres. El campió d'Espanya tocà terra exactament allà.

Feia més de vint anys que aquest fabulós equip d'experts no es llançava per l'aire de l'Illa i aquesta vegada ho va fer a requeriments de Francesc Nicolau, cap de vols de l'aeròdrom de ses Salines, organitzador d'aquest esdeveniment que va reunir milers de persones.

No només va ser la curiositat per aquesta demostració el que va atreure el públic, també les demostracions de l'helicòpter de la Guàrdia Civil, del SAR i els parapents a motor i ultralleugers, vertaders enginys voladors. L'aviocar de l'Exèrcit de l'Aire va estar present en els vols rasants.

Entre l'equip val destacar la presència del mallorquí Pepe Ferrer Mackintosh que, en quatre anys, ha realitzat prop de 900 bots i es mostra orgullós de pertànyer al cos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.