Els secrets de la cuina de Víctor García
El xef mallorquí participa dijous que ve en la final del concurs Cuiner de l'Any
En pocs dies pot proclamar-se Millor Cuiner de l'Any a Espanya, al certamen que se celebrarà dijous a Barcelona dins el marc de la fira Alimentària 06. El mallorquí Víctor García, amb només 29 anys, pot fer-se seu el màxim guardó de la primera edició d'un concurs avalat per l'Associació Mundial de Societats de Cuina. En una final on competirà davant altres set cuiners de l'estat espanyol, el xef del restaurant Cas Xorc de Sóller, prepararà en cinc hores un complet menú consistent en un entrant, un plat principal i unes postres. És el fruit de molts anys de feina que començà a consolidar-se públicament amb el premi al Millor Cuiner de les Balears l'any passat. Diari de Balears volgué conèixer de ben prop com treballa Víctor García a la seva cuina de l'Agroturisme Cas Xorc, un selecte hotel de la Vall de Sóller que ha confiat el seu restaurant a l'alta cuina mallorquino-mediterrània del xef.
També a Illes Balears
- El batle de Petra va aprofitar el càrrec per ‘auto-legalitzar’ el seu lloguer turístic i forçar la legalització de la bodega de ‘Coleto’
- «Són vostès les del català? Doncs ara mateix les trec de la meva agenda», un metge nega l’atenció a una pacient
- Aquests són els municipis de les Balears al top 100 de demanda de lloguer
- La universitat ultracatòlica CEU desembarca a Mallorca
- La Universitat Catalana d’Estiu celebra la 57a edició amb una destacada participació mallorquina
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.