algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 18°
21°

Sus a «L'aventura dels sentits a la cuina»

Els escolars aprenen la importància dels aliments i de l'activitat turística a les Illes

Una seixantena d'alumnes del col·legi Miquel Porcel han estat els primers que han donat, enguany, el sus al programa «L'aventura dels sentits a la cuina», que organitza la Direcció General d'Ordenació i Planificació Turística, a través de l'Escola d'Hoteleria, amb la col·laboració de la Direcció General d'Ordenació Educativa.

L'objectiu d'aquesta activitat, adreçada a alumnes d'entre sis i onze anys, és col·laborar en l'educació alimentària dels alumnes, aportant informació tant dels elements nutricionals com dels culturals i socials que emmarquen l'acte de menjar, alhora que conscienciar-los de la importància del turisme com a principal activitat econòmica a les Balears.

Monika Farré, professora de l'escola d'Hoteleria, amb Maria Antònia Garcia (directora de l'Escola) i Josep Aloy (director general d'Ordenació Turística) foren els responsable de donar la benvinguda i de la visita a les instal·lacions, que els seixanta-quatre nins del Miquel Porcel seguiren amb atenció.

Ara bé, tal volta on demostraren més interès fou en el joc sensorial (iniciació a les olors i sabors) que va proposar Juan Carlos Azanza i en la demostració de cuina que va fer Juan Romero (ambdós caps de cuina de l'escola) amb tots els nins vestits amb davantal i capell de xefs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.