cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.73°

Sa Pobla comença a viure la seva particular passió per Sant Antoni

Dimarts a vespre es presentaren els actes d'aquestes festes populars

J.ROIG. Sa Pobla.
La festa per excel·lència de sa Pobla, Sant Antoni, comença ja a escalfar motors amb els actes previs a la Nit Bruixa del proper dilluns. El programa d'aquesta nova edició fou presentat dimarts a vespre en un sopar en el qual també es va lliurar una ximbomba a l'autor de l'obra guanyadora del concurs del cartell de Sant Antoni i que enguany ha estat Manel Mercadal.

Després del parlament pòrtic del cronista oficial de sa Pobla, Alexandre Ballester, es dugué a terme el tradicional sopar pobler amb els mitjans de comunicació, que també comptà amb la presència del conseller de Medi Ambient, Jaume Font, així com del batle de sa Pobla, Antoni Serra, i diferents regidors.

Per respecte al greu accident que havia patit el migdia un dels membres de la brigada municipal mentre muntava la decoració per a la Nit Bruixa, no es cantaren les gairebé ja tradicionals gloses que any rere any es treuen de la màniga el batle i Jaume Font.

En el seu lloc es pogueren sentir les ximbombes que feren sonar quatre dels ximbombers i glosadors més coneguts de sa Pobla, entre els quals hi figura Antoni «Ballador», Clamater d'enguany. Aquesta figura s'encarrega de realizar la proclama de «Visca Sant Antoni!» en acabar les completes de la revetla de Sant Antoni a la parròquia.

Abans de l'arribada de la Nit Bruixa, sa Pobla viurà moments intensos relacionats amb l'oci i la cultura. Demà es presentarà el CD de Madò Antònia Buades a sa Congregació; dissabte horabaixa se disputarà la prova atlètica de Sa Llego 2006 i en arribar la mitjanit tendrà lloc el tradicional Correfoc a la plaça Major, que enguany serà a càrrec dels Dimonis d'Albopàs. El ball dels Caparrots de dilluns començarà a les 21.30 hores a la plaça Major.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.