algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Palma acaba les nits d'estiu amb bon Blues

El grup Vargas Blues Band donà un concert ahir a les deu i mitja del vespre al Parc de la Mar


Les Festes de la Mare de Déu de la Salut varen comptar ahir amb el tradicional concert organitzat per la Cadena 100 a Mallorca i que va tenir com a gran estrella Javier Vargas i la seva Blues Band, en un concert que es va fer esperar una mica però que va entusiasmar el públic reunit al Parc de la Mar per gaudir d'una gran nit de festes de la patrona.

«És un plaer tocar a Mallorca, i molt més si es fa en un escenari tan idíl·lic com el d'aquest parc, sota el bellíssim marc de la catedral». Així expressava Vargas la seva alegria pel fet de poder trobar-se a la ciutat. També parlà sobre el que tocaren ahir: «Estam presentant el nou disc que hem enregistrat als estudis de Memphis i que es titula 'Love, Union, Peace'. Es tracta d'un treball essencialment basat en el blues, però que també compta amb ritmes llatins».

Javier parlà, a més, del futur més pròxim de la banda, que aviat tocarà en el Festival de Blues de Cerdanyola a Catalunya. Més enllà, la Vargas Blues Band, està preparant una sèrie de cinc o sis concerts per l'Estat espanyol i, una vegada acabada aquesta etapa, es prendrà unes vacances durant el desembre. Així, pel febrer tornaran amb força per iniciar la seva gira per Europa, Estats Units i Canadà.

Quan Vargas i el seu grup pujaren ahir a l'escenari, després de ser presentats com la banda que tancaria per aquest any les nits d'estiu de Palma, no es perllongaren en paraules, sinó que, després d'un breu «Hei, buenas noches», començaren directament a tocar. La primera cançó fou «Blackcat Boggie», amb un ritme que es mantenia en una línia entre el jazz clàssic i els nous moviments del rock i que entusiasmà el públic. Al llarg del concert, a més del ja promès blues, es donaren mostres de maestria a través de solos de bateria que impressionaren tothom i produïren aplaudiments i xiulets entre els assistents, que de ben segur van gaudir de la nit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.