algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Joan Miquel Oliver i Miquela Lladó posen el toc mallorquí a Altaveu

Al festival de Sant Boí també hi actuarà el menorquí Cris Juanico

S.B. Palma.
El Festival Altaveu que es realitzarà a Sant Boí de Llobregat aquest proper cap de setmana tindrà la representació mallorquina del cantant Joan Miquel Oliver i de la cantautora Miquela Lladó. A la coneguda com Nit de les Illes, dissabte Lladó compartirà escenari amb el menorquí Cris Juanico.

L'actuació de Joan Miquel Oliver, en el decurs de la qual presentarà temes del seu àlbum Surfistes en càmera lenta, s'inscriu en el concert de celebració del desè aniversari d'Artistes en Ruta.

En aquest àlbum, el compositor i guitarrista de la banda Antònia Font presenta un disc original i personal que és «l'extensió artística, més íntima, d'un autor que Surfistes en càmera lenta és una producció que inclou onze temes amb diferents línies musicals en què domina una especial atmosfera ambient on destaquen unes lletres singulars «que donen forma a petites històries i situacions fruit de la imaginació de l'autor».

Per la seva banda, Miquela Lladó, una de les principals cantants del panorama musical illenc, presenta en aquesta ocasió el seu disc Com un vental, que inclou cançons pròpies i algunes adaptacions de temes com Me'n vaig a peu de Joan Manuel Serrat, o una versió en català de la cèlebre Pena, peneta, pena que popularitzà la gran Lola Flores, i Mai donis per finit, del manacorí Joan Bibiloni i lletra del poeta Miquel Àngel Riera. En el disc també es pot escoltar una versió de El Cant dels Ocells i Trobador, enregistrada en el seu primer disc editat a finals dels anys 60.

El músic menorquí Cris Juanico estarà acompanyat en el concert pels Mags de Binigall, que l'acompanyaran en el seu projecte de recerca musical a les arrels menorquines.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.