algo de nubes
  • Màx: 19.68°
  • Mín: 9.02°
19°

Roman Polansky passa el cap de setmana en família a Mallorca

Va arribar divendres amb els fills i es reuní amb la seva dona


Roman Polansky i els seus dos fills varen abandonar Palma a mitjan horabaixa d'ahir. La seva dona i mare de les criatures, Emmanuelle Seigner, va quedar a l'Illa, ja que està assajant el seu paper per a la pel·lícula Last four songs, en la qual interpreta la viuda del músic a qui el seu amic (Stanley Tucci) pretén retre un homenatge a través d'un macroconcert.

Emmanuelle va acompanyar el seu espòs i fills a l'aeroport, i tornà a Sóller després que aquests embarcassin.

Polansky i els infants varen arribar a Palma divendres passat a la nit en un vol d'Air Europa procedent de París. Encara que varen embarcar en «bussines class», varen ocupar els seus seients a la classe turista. Els tres varen prendre uns sandvitxos i després, mentre Roman llegia les seccions de cultura de diversos diaris internacionals, la seva filla escrivia una redacció -es veu que li havien posat aquests deures a l'escola. El seu fill, anomenat Elvis, es dedicava a fer una dormideta.

Ja a l'aeroport de Son Sant Joan els estava esperant Emmanuelle, que els va recollir. Els quatre han passat el cap de setmana junts, en família, ja que ella, dissabte i diumenge -com la resta d'actors- de la pel·lícula, té aquests dies lliures.

Ahir diumenge els quatre membres de la família Polansky es varen aixecar no massa tard i varen passar gran part de la jornada al poble de Deià. Cap a les sis de l'horabaixa es varen traslladar a l'aeroport de Son Sant Joan, i a les 19.45 hores tant el director com els dos menuts volaven en direcció a París. Avui tots han de tornar als seus quefers.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.