nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Es Baluard commemora el Dia Internacional dels Museus amb un seguit d'activitats culturals

Una jornada de portes obertes, tallers i un recital poètic musical commemoren l'efemèride el dia 18

El Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma Es Baluard obrirà les seves portes a la ciutadania el pròxim dimecres, dia 18 de maig, per celebrar el Dia Internacinal dels Museus. Per commemorar l'efemèride, la jornada de portes obertes programada pel centre, completa la seva àmplia oferta artística, amb un programa cultural que inclou la realització de distints tallers i l'actuació d'Ajo i Mastretta.

El duet interpretarà el seu espectacle poeticomusicaStriptease cardiovascular a la sala de l'Aljub, a partir de les 20.00 hores. D'altra banda, pel que fa a l'oferta artística, el públic podrà contemplar l'exposició Erró. Retrospectiva 1958-2004, la primera mostra antològica que l'Estat dedica a aquest artista, a més dels fons de la col·lecció permanent que s'exhibeixen a hores d'ara i que aplega obres des de finals del segle XIX i principis del XX fins d'altres més recents.

Paral·lelament, en el decurs de tot el dia, els visitants del museu podran realitzar una petita activitat a l'espai de tallers. Allà es donarà l'oportunitat d'elaborar i enviar targetes postals cap a l'exterior (a tot el món), i cap a l'interior (al mateix museu). Amb aquesta activitat el centre vol conèixer els desigs dels ciutadans per poder atendre les seves inquietuds.

Com a colofó a la jornada, Es Baluard comptarà amb l'actuació d'Ajo i Mastretta. Ambdues formacions presentaran a l'Aljub, sota el títoStreptease cardiovascular, un projecte poetio musical al qual la formació posa música als poemes, breus i irònics de la micropoetessa Ajo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.