Visita americana a l'origen de la sobrassada
L'empresària que ha difós el producte a Califòrnia coneix la família del pare Miquel Amengual
Dijous vespre Antònia Amengual Gelabert va rebre una visita molt especial. Juana Faraone, l'empresària d'origen valencià que ha introduït la sobrassada als Estats Units a través de la importadora La Española, gràcies a una recepta del germà d'Antònia, el pare Miquel, es va voler aturar a Biniali. Juana ha visitat durant tota aquesta setmana cellers i fàbriques de producte balear a Mallorca i a Menorca per intentar introduir nous aliments entre el públic americà, on la cuina espanyola s'ha posat molt de moda. La seva tenda i empresa d'importació, La Española Meats Inc. té vint treballadors a Los Angeles però Juana no oblida qui la va ajudar en els seus inicis, el pare Miquel Amengual de Biniali. «Passava per un mal moment personal i econòmic i vaig començar a fer sobrassada, xoriço i morcilles per vendre. Miquel i jo érem bons amics i ell va ser qui em va ensenyar la recepta i l'elaboració del producte. Al principi sortien taques blanques i ell tot d'una va veure que es devia a la falta de pebre bord. No ho va dubtar, va venir i va ficar les seves mans a la ribella on feia la sobrassada i em va ensenyar a pastar», explica Juana Faraone.
També a Illes Balears
- El batle de Petra va aprofitar el càrrec per ‘auto-legalitzar’ el seu lloguer turístic i forçar la legalització de la bodega de ‘Coleto’
- «Són vostès les del català? Doncs ara mateix les trec de la meva agenda», un metge nega l’atenció a una pacient
- Aquests són els municipis de les Balears al top 100 de demanda de lloguer
- La universitat ultracatòlica CEU desembarca a Mallorca
- La Universitat Catalana d’Estiu celebra la 57a edició amb una destacada participació mallorquina
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.