algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

T de Teatre ironitza amb les petites misèries del món a «Això no és vida»

El muntatge es representa a l'Auditòrium de Palma el cap de setmana

JOANA NICOLAU.Palma.
La companyia T de Teatre torna a Mallorca per presentar aquest cap de setmana a l'Auditòrium de Palma Això no és vida!. Una mirada irònica i divertida sobre algunes de les patologies més comunes de la vida moderna que es tradueixen en «la incapacitat per ser felices». Així és com a través de les experiències vitals de cinc protagonistes femenines molt diferents entre elles l'estres, la insatisfacció, la depressió, l'obsessió per l'estética, la violència... i les seves conseqüències surten a la llum amb grans dosis d'humor i certa crítica.

Amb direcció de David Plana i sobre text de Sergi Belbel, Albert Espinosa i el director del muntatge, pugen a escena Míriam Iscla, Mamem Duch, Marta Pérez, Àgata Roca i Carme Pla, que serà subtituïda a causa del seu embaràs, per mostrar les «petites grans misèries del món que tenen la sort o la desgràcia de viure». Míriam Iscla explicà que l'obra, que en aquesta ocasió planteja introducció, nu i desenllaç, presenta «cinc dones que atravessen per moments crucials de la seva vida i que, a partir d'experiències, més o manco traumàtiques, prenen consciència del que són, d'on venen i cap on volen dirigir les seves vides... El problema és com aconseguir-ho».

S'ha de dir que al costat d'aquestes cinc protagonistes, les mateixes actrius representen durant l'espectacle una vintena de personatges més que es mouen al voltant de cada història. Des de cirurgians plàstics a suïcides professionals, actrius de Hollywood, companys de feina trastornats, admiradors secrets, amics, pares, mares... formen part d'aquest elenc de personatges secundari per fer un tot del muntatge. L'espectacle es representarà els dies 19 i 20 a les 22.00 hores i el dia 21 a les 19.00 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.