nubes dispersas
  • Màx: 18.95°
  • Mín: 13.93°
18°

El PSM denuncia amb cartells la destrucció patrimonial a Palma

L'acció vol fer partícip el ciutadà d'actuacions com les d'Antoni Maura

P.G.Palma.
Continuant amb les demandes interposades a la Fiscalia, el Jutjat i Cort el passat dia 21 d'octubre, el grup municipal del PSM va dur a terme ahir una nova acció per tal de denunciar «públicament» el perill que corre el patrimoni a Palma i, en concret, les restes arqueològiques trobades a Antoni Maura, on ahir les obres del futur aparcament continuaven la seva marxa «arrasant el patrimoni».

El portaveu municipal del PSM, Pere Muñoz, i Maria Costa encapçalaren amb tal motiu una nova acció «de denúncia pública», consistent en una penjada de cartells a tot el perímetre que envolta les obres de l'esmentat pàrquing «per tal que els ciutadans, i també els turistes, tenguin coneixement del que està passant amb el patrimoni a Palma», denuncià Muñoz.

«Aquí s'està destruint el nostre patrimoni»; «SOS patrimoni»; i «STOP a la destrucció del patrimoni» eren alguns dels lemes de les pancartes que es van penjar, reproduïdes en català, anglès i alemany. Mentre s'espera algun tipus de pronunciament per part de la Fiscalia, el Jutjat o els serveis jurídics de l'Ajuntament, en opinió del portaveu dels nacionalistes a Cort «és a l'administració a qui pertoca donar resposta a una situació que ha sensibilitzat i mobilitzat la societat», recordà.

Tot i que l'acció duita a terme ahir se centrà a la zona d'Antoni Maura, el PSM recordà que la política patrimonial de l'administració balear també està essent qüestionada per altres actuacions dubtoses com ara al jaciment del Bastió d'en Berard a la Calatrava i a les torres del Temple.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.