muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Comença una nova edició dels Concerts Didàctics de l'Orquestra Simfònica

J.N.Palma.
Al voltant de 12.400 estudiants de Mallorca de totes les edats van participar el passat curs escolar al programa «Descobreix la música amb la Simfònica» que organitzen de manera conjunta la Fundació Pública de Balears per a la Música i la Regidoria de Cultura i Educació de l'Ajuntament de Palma. Demà començarà una nova edició d'aquesta iniciativa, per a la qual s'han programat una trentena de «concerts didàctics» a càrrec de l'Orquestra Simfònica de Balears-Ciutat de Palma, que tindran lloc a l'auditori del Conservatori de Música i Dansa.

En aquesta ocasió, els programes són La italiana de Felix Mendelssohn (del 2 al 4 de novembre), La simfonia del Nou Món de Dvorak (del 8 de febrer a l'11 del mateix mes), Petruixka d'Stravinski (del 12 al 15 d'abril) i una recopilació de danses i valses del món (del 26 al 29 d'abril).

Els concerts estan dirigits a alumnes de centres públics i privats d'Educació Primària, Secundària, Cicles Formatius, Educació Especial i d'Adults i cada un d'ells és explicat i comentat pels seus respectius directors: Edmon Colomer (mestre titular de l'Orquestra), Carlos Ponseti o Fernando Marina. Com a novetat, enguany s'ha editat un material didàctic que conté àmplia informació sobre la història de l'orquestra, el procés de la seva formació i els instruments amb els quals compta, com també propostes per treballar en classe.

Així mateix, cada escolar rep una carpeta d'audicions on va guardant la informació en forma de fitxes de cada un dels recitals al que assisteix.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.