muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 21°
22°

Els cellers de Mallorca celebren una exitosa primera «Nit del Vi»

«Sa Bodegueta des Pi» de Cala Millor, premi a la millor carta

S.COQUILLAT.Palma.
El pati del Centre Cultural de La Misericòrdia serví com a escenari per celebrar ahir una multitudinària primera edició de la «Nit del Vi», un esdeveniment organitzat pel Consell de Mallorca per promocionar el consum de vins de l'Illa i que, en aquesta primera convocatòria, comptà amb la participació dels 28 cellers que operen a l'Illa.

En el decurs de la vetlada es va procedir a lliurar els premis del I Concurs de «Restauració amb Denominació d'Origen» a la millor carta de vins de Mallorca. Aquest guardó, dotat amb 5.000 euros, va ser per a «Sa Bodegueta des Pi» de Cala Millor, que va ser recollit per Malen Riera. El concurs també va distingir la millor carta de les denominacions d'origen de Binissalem, que va aconseguir el resturant «Can Arabí» de Binissalem (recollit per Mateu Villalonga); i de Pla i Llevant, per a «Can Puceta» de Santa Eugènia (recollit per Vicens Amengual). Aquests dos últims premis dotats amb 2.500 euros. El premi a la millor oferta de vins servits en copa va quedar desert a causa de la falta d'un nivell adequat.

Miquel Àngel Flaquer, conseller executiu del Departament d'Economia i Hisenda del CIM, va destacar que l'objectiu d'aquesta jornada era augmentar el consum dels vins mallorquins. Per la seva part, la presidenta del CIM, Maria Antònia Munar, va ressaltar que la qualitat d'aquests brous ha augmentat considerablement.

A aquesta celebració van assistir, entre altres, la consellera de Cultura del CIM, Dolça Mulet; Guillem Ginard, director insular de Cultura; Pere Calafat, secretari general d'Unió de Pagesos; Miquel Artigues, president de l'Associació Fora Vila; Santiago Izaguirre, director d'Eroski; Pep Sans i Tolo Güell.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.